Hallituksen puheenjohtaja 2018 -

Arja Alho

Arja on koulutukseltaan valtiotieteiden tohtori. Ydinlehden päätoimittaja. Toiminut pitkään kansanedustajana ja ministerinä.

Lue lisää

Hallituksen jäsen

Erkki Tuomioja on SDP:n kansanedustaja ja Suomen pitkäaikaisin ulkoministeri (2000-2007, 2011-2015).

Koulutukseltaan Tuomioja on valtiotieteiden tohtori ja ekonomi.

Hallituksen jäsen

Yrjö Hakanen on Helsingin kaupunginvaltuutettu ja mukana useissa kansalaisliikkeissä. Hän on toiminut aiemmin Suomen kommunistisen puolueen puheenjohtajana ja Euroopan vasemmiston hallituksessa. Hakanen on julkaissut ja toimittanut useita kirjoja marxilaisuudesta, vasemmistopolitiikasta ja kuntauudistuksesta. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri. www.yrjohakanen.fi

Hallituksen varapuheenjohtaja

Jouko Kajanoja on yhteiskuntapolitiikan dosentti Helsingin yliopistossa.

Valmistuttuaan ekonomiksi ja valtiotieteen maisteriksi Kajanoja toimi julkisessa hallinnollissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä päätyen asuntohallituksen rahoitusjohtajaksi. Toiminta puolueessa vei hänet työvoimaministeriksi Mauno Koiviston ja Kalevi Sorsan hallituksiin ja SKP:n puheenjohtajaksi. Kirjoitettuaan sosiaalitieteen väitöskirjan hän toimi tutkimus- ja esimiestehtävissä Valtion taloudellisessa tutkimuskeskuksessa ja Kansaneläkelaitoksessa. Jäätyään eläkkeelle Kajanoja on jatkanut tieteellistä kirjoittamista, yliopistollista opetusta ja tutkimusohjausta sekä maailmanparantamista.

Hallituksen jäsen

Sari Melkko

Hallituksen jäsen, sihteeri

Timo Kontio työskentelee sijaishuollon lastensuojelun sosiaalityöntekijänä. Aiemmin hän työskenteli valtionhallinnossa ministeri Krista Kiurun ja Piia Viitasen esikunnissa. Hän on opiskellut Helsingin yliopistossa yhteiskuntapolitiikkaa, ympäristöpolitiikkaa ja sosiaalityötä. Kontio on ollut valtioneuvoston nuorisoasiain neuvottelukunnan jäsenenä ja toiminut pitkään nuorten hyvinvointi- ja asiantuntijapalvelujen piirissä.

Hallituksen jäsen

Juhani Filppula

Hallituksen varajäsen

Kalevi Suomela

Hallituksen jäsen

Noora Eyongbanda